A programról

Perfórum - Lipták Miklós, Varju SándorA PER-FORM-tól egy műszer beszerzése nem egy folyamat vége, hanem egy együttműködés kezdete. Hisszük, hogy a valódi innovációk a felhasználók tapasztalataiból születnek, amihez rugalmas és támogató partnerként szeretnénk hozzájárulni. Ezért indítottuk el PERFÓRUM programunkat.

A program keretében már a készülék kiválasztásában segítséget nyújtunk, hogy a speciális felhasználói igényekre tökéletes megoldást találjunk. Az üzembe helyezés során személyre szabott betanítást végzünk, majd szakértőink folyamatos háttértámogatást nyújtanak, nem csupán a műszerek használatával kapcsolatban, hanem készülékfüggetlen elméleti kérdésekben is.

A PERFÓRUM program meghatározó szereplői azok a nagy tapasztalattal rendelkező, elismert szakemberek, akiknek tudása és személyisége a garancia arra, hogy Ön munkája során minden szakmai támogatást megkapjon. Szakértőink az általunk forgalmazott berendezésekkel dolgoznak hosszú ideje, mindennapos munkájuk során használják azokat, és szakmai pályafutásuk során a legkülönbözőbb problémákkal és feladatokkal szembesültek.

Ismerje meg PERFÓRUM programunkat, szakértő partnereinket, akikhez PERFÓRUM tagként bármilyen felmerülő kérdésben fordulhat. Az általuk használt berendezéseken túl szakterületüket és legfontosabb tapasztalataikat is bemutatjuk.