Innováció és szakértelem az új üzletágunkban is

Innováció és szakértelem az új üzletágunkban is

A COVID-19 pandémia lassan másfél éve tart. Mindannyiunk számára az a legfontosabb, hogy vigyázzunk a saját és szeretteink egészségére, ugyanakkor tagadhatatlan, hogy legtöbbünkben türelmetlenül ott toporog már az igény az újra, a változásra…

Mi, a Per-Form Hungária szakmai képviselői hiszünk a tudomány erejében. Meggyőződésünk, hogy az előremutató, innovatív gondolkodás, az új technológiák folyamatos kutatása és bevezetése teszi lehetővé azokat az eredményeket az orvoslásban és a gyógyszerfejlesztésben, amiről néhány évvel ezelőtt még csak álmodni mertünk. 

Mi, a Per-Form Hungária szakmai képviselői hiszünk a tudomány erejében. Meggyőződésünk, hogy az előremutató, innovatív gondolkodás, az új technológiák folyamatos tesztelése és bevezetése teszi lehetővé azokat az eredményeket az orvoslásban és a gyógyszerkutatásban, amiről néhány évvel ezelőtt még csak álmodni mertünk. Ezeknek a technológiáknak azonban ma már nem csak innovatívnak, hanem könnyen alkalmazhatóaknak is kell lenniük ahhoz, hogy az olyan hirtelen támadt kihívásoknak is megfeleljenek, mint a COVID-19. Szakértői csapatunk, a PerFórum segítségével az ügyfelek tudományos támogatásában is a legjobbak szeretnénk lenni.

A terület, amibe az elmúlt időszakban a legtöbbet fektettük: a bioprinting, azaz az élő sejtek 3D bionyomtatása. Hónapokat töltöttünk az előkészítő munkálatokkal, a technológia kutatásával, az elérhető eszközök vizsgálatával, a szakirodalom feltérképezésével. Hogy miért? Mert hisszük, hogy a (humán) sejtkultúrák és organoidok innovatív módon történő előállítása gyökeres változást hozhat az orvosbiológiai- és gyógyszerkutatásban is. A 3D bionyomtatás radikálisan új technológiának számít a sejtkultúrák kutatása és a regeneratív medicina, azaz tulajdonképpen az orvoslás jövője szempontjából. Hiszünk benne, hogy aktívan részt vehetünk ennek a jövőnek a megteremtésében azzal, hogy szakértelmünket az emberiség szolgálatába állítjuk.

A jövő most, a jelenben íródik, és azoké, akik képesek meglátni a kihívásokban a lehetőségeket. Azoké, akik minden nap tesznek azért, hogy láthassák, ahogy az elképzeléseik valóra válnak. Azoké, akik kimozdulnak a komfortzónából, nyitottak az újdonságokra, és a felfedezők kíváncsiságával törnek előre nap mint nap, hogy megismerjék a jövőt. 

Amennyiben úgy érzi, hogy a bionyomtatás az Ön számára is lehetőségekkel, kutatói sikerekkel, publikációkkal és kérdések megválaszolásával teli új és izgalmas terület, szeretettel várjuk személyesen vagy online hallgatóként a közelgő workshopjainkon és az őszi nemzetközi konferenciánkon! A szegedi, pécsi és debreceni bemutatóinkon megismerheti és kipróbálhatja a bionyomtatást, hallhatja szakértőink előadásait, tapasztalatot cserélhet felhasználóinkkal. 

Csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon! Zárt csoportunkban Magyarországon elsőként fogjuk össze a bionyomtatás iránt érdeklődő kutatókat, orvosokat és a felhasználó szakembereket. Bejegyzéseinkből megismerhet mindent, amit erről a területről ma tudni lehet: a legfrissebb kutatásokat és eredményeiket, publikációkat, esettanulmányokat, laboratóriumi protokollokat. Egy szigorúan szakmai és tudományos alapokon szerveződő, megtartó közösség része lehet, ahol a szakmai információk és tudás megosztása mellett kapcsolati köre is gazdagodhat.

Várjuk Önt és minden olyan munkatársát, aki hozzájárulna ennek a közösségnek a sikeréhez, és szeretne többet megtudni a bionyomtatás titkairól.

CSATLAKOZZON MOST SZAKMAI CSOPORTUNKHOZ!

Elsők akarunk lenni a bionyomtatásban Magyarországon, és azt szeretnénk, ha velünk együtt Ön is első lehetne. Ehhez minden szükséges támogatást megadunk. 

Ne maradjon le interaktív rendezvényeinkről és a legfrissebb kutatási eredményekről, esettanulmányokról! Iratkozzon fel most speciális, kizárólag a bionyomtatás témakörével foglalkozó hírlevelünkre!  

FELIRATKOZOM